What makes me happy at the end of the week (1 first edition)

by - duminică, octombrie 19, 2014

How are you guys? Cum vă prieşte toamna? Mie îmi dă poftă de citit şi de urmărit seriale dar şi de realizat noi categorii pe blog.

Astăzi mi-a venit ideea briliantă de a posta în fiecare duminică lucruri care mă fac fericită la sfârşitul fiecărei săptămâni.


1. Ce carte m-a făcut fericită săptămâna aceasta - Oliver Twist de Charles Dickens. Chiar daca o citesc de o lună şi ceva îmi place că e un slow reading, parcă îi dă savoare ritmul acesta în care o citesc. Mă apuc de ea când mă simt obosită şi apatică, sau răcită ca in cazul de faţă. Mă face fericită e ca un comforting piece of literature. 

2. Puşculiţa cute, very cute în formă de girafă din poza de mai sus.

3. Melodia care m-a inspirat săptămâna aceasta.Maybe Someday - Griffin Peterson
 

3.  Documentare despre Franţa, mai exact despre Louvru. Am uitat cât de superbe sunt poveştile de viaţă ale regilor care au trăit acolo, până când am vizualizat din nou un documentar extraordinar.4. Priveliştea toamnei.

5. My pinterest. 
What made you happy this week?

You May Also Like

2 comentarii

  1. Buna...imi place foarte mult ideea ta:) imi poti recomanda un documentar despre luvru pe care sa il vizionez?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Raluca, imi pare bine ca apreciezi ideea mea, poti sa preiei si tu acet gen de postare daca vrei. Numele documentarului este Le louvre, palais du puvoir, si il gasesti pe youtube https://www.youtube.com/watch?v=kFwJmGBtIDk, dar este doar in franceza. Mersi ca ma urmaresti si pentru aprecieri. O seara frumoasa si un weekend placut.

      Ștergere

Instagram

Follow Us