Reimagine the cover - Un nou challenge marca inregistrată by me

by - duminică, august 17, 2014


Poate vă puneţi o mică întrebare sau ridicaţi dintr-o sprânceană când vă uitaţi la titlul de mai sus. Acest nou challenge este pentru mine şi nu numai - ci şi pentru toţi bloggerii iubitori de cărţi şi artă.

Cu toate că nu sunt o artistă buna, de cele mai multe ori îmi alunecă pensula cam strâmb pe coala de hârtie :)), am încercat să surprind, să reinventez lumea cărţilor care m-au impresionat.Prima mea încercare de a-mi reimagina o altă copertă la o cartea, a avut loc acum câteva săptămâni bune şi voila, uite rezultatul:


Ok, cred că v-aţi dat seama deja despre ce e vorba. Este aşa cum îmi imaginez eu lumea din cartea Great Gastby. Don't blame me if you have any nightmares, blame the brush! :) Ştiu..dacă vede vre-un ilustrator coperta asta , o să se uite şi mda....se aud greierii :)..you know what I mean!


So, this is how I remimagined the book cover of my favourite book -The Great Gastby.
Dacă vreţi şi voi să vă alăturaţi provocării mele anunţaţi-mă şi specificaţi în postări de unde vine - doar atât, pretty please :) si puneţi poza cu provocarea. Între timp am să mai postez în continuare pe blog recenzii şi am să continui celelalte provocări cu Primele 100 de cuvinte, însă s-ar putea să mai introduc şi altele noi.

Nu mă certaţi că postez din ani în paşti pe aici, doar că e vară şi m-am angajat de curând, şi doar acum am găsit puţină inspiraţie pentru a posta şi în acest mic loc minunat pentru mine (nu ştiu dacă aveţi aceiaşi părere şi voi :) ). Dacă vă întrebaţi ce am mai citit, vă spun în două rânduri: The little pricess, Asasinul orb şi Oliver Twist. Voi ce aţi mai citit în ultima vreme pe canicula asta?

O duminică superbă vă doresc la toţi!


You May Also Like

8 comentarii

 1. Ce postare și challenge interesante!

  RăspundețiȘtergere
 2. Hihi!
  Niste provocari foarte frumoase. Cred ca le voi prelua si eu !

  Fain blog ! La cat mai multe postari si o zi faina!
  Succes la munca.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mersi pentru aprecieri. Ma bucur ca iti plac provocarile lansate de mine :).

   Ștergere
 3. Interesant challenge , nu cred ca am timp de el, dar faina idea.
  Te tuc!

  RăspundețiȘtergere
 4. frumoasa provocare , poate o sa o preiau si eu. Nu am mai desenat de cateva luni bune.
  Ce am mai citit? Multe carti incepute , putine terminate. La capitolul terminate bifez vanatorii de oameni jussi adler olsen si prizonierul cerului carlos ruiz zafon.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da sigur ca poti posta provocarea chiar ma bucur. Abia astept sa iti vad prima postare.

   Ștergere
 5. Eu am terminat de citit romanul Descantecul ploii de Sorina Popescu. Cartea atrage prin modul cum este scrisa, prin imaginile pe care reuseste sa le contureze, prin credibilitatea personajelor si a povestii in sine. Destinul uneori ne urmareste, trecutul isi pune amprenta undeva, in sufletul nostru, si totusi viata merge mai departe, nu sta in loc. Cam pe aceste paliere se incadreaza acest roman care m-a fascinat.

  RăspundețiȘtergere
 6. Hei! Am organizat un concurs. Sper sa participi!
  http://intheheartofthewords.blogspot.ro/2014/09/autumn-giveaway.html

  RăspundețiȘtergere

Instagram

Follow Us