biblioteci carti locuri de citit rafturi printre care ai vrea sa citesti

Rafturi printre care ai vrea sa citeşti

Fiecare dintre noi cititorii căutăm locuri frumoase unde să lecturăm o carte bună, însă de cele mai multe ori citim unde apucăm: în confortul propriilor locuinţe, în parc, în grădină (locul meu preferat de citit :)), în parc, în autobuze, etc. Există, însă locuri ideale la care visăm, în care am dori să ctitim ore întregi. Aceste locuri sunt de obicei biblioteci superbe care oferă o atmosferă minunată unei ore de lectură. În rândurile de mai jos vă voi prezenta câteva biblioteci în care cu siguranţă aţi vrea să citiţi şi unde cu siguranţă mi-aş petrece şi eu timpul liber, fie să citesc, fie să privesc şirul lung de cărţi şi să le simt încărcătura lor plină de poveste ce împăienjăneşte atmosfera.

1. În biblioteca aceasta cu siguranţă aş citi seria Harry Potter sau orice de Charles Dickens. Ceva din atmosfera ei îmi spune că astfel de cărţi se potrivesc spre a fi citite acolo. Ce colţ călduros şi parcă plin de poveste!!!

Source

  2. Mie una mi-ar plăcea să citesc într-un asemenea colţ de lectură colorat şi plin de viaţă. Aici aş citit-o pe Jane Austen şi povestirea Mic dejun la Tiffany.

Source

3. Un loc ideal pentru romane englezeşti, în opinia mea. În jurul tău o mare de cărţi!!

Source

4. Cocoţată în vârf de cărţi :). Aici tot să citeşti cărţi scurte şi vesele.

Source

5. O mini-bibliotecă ideală pentru cei care iubesc neat designurile dar şi pentru pasionaţii de muzică. Un arbore de cărţi!

Source

6. What is in your closet? În acesta sunt cărţi! Un loc ideal unde aş citi cărţi pentru copii.

Source

Care loc de citit vă place mai mult? Dacă aş putea să citesc într-unul dintre ele l-aş alege pe cel cu numărul 2, deoarece îmi insipiră mult optimism şi e aşa mai lady-like.

Please follow and like us:
error

1 thought on “Rafturi printre care ai vrea sa citeşti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.