Vorbe în vânt

by - joi, august 22, 2013


Hi guys, am lipsit brusc de pe acest blog,însă am avut ceva probleme personale în ultimele săptămâni şi nu am reuşit să mă adun şi să formulez postări. Am rămas în urmă cu recenziile. Când mă apuc să scriu câteva rânduri sau cuvinte pentru o recenzie pur şi simplu mă blochez. Am să încerc să le scriu de mână şi apoi să le pun pe calculator. Vreau să stau mai mult timp, să îmi adun gândurile şi să nu le scriu în grabă deoarece cineva s-a legat de câteva greşeli gramaticale care pur şi simplu mi-au scăpat. Sper că blogul meu nu e o mare dezamăgire pentru voi. Am să încerc să mă ţin de cuvânt şi să postez până la capăt la provocarea iniţiată de mine http://romanceofpages.blogspot.ro/2013/07/un-book-blog-challenge-pe-blogul-meu.html. Au revoir dragii mei, mă întorc în decursul acestei zile cu o postare în cadrul provocării sau cu o recenzie. Cu toate că nu am mai postat pe blog, am citit foarte mult. Cartea pe care o citesc acum e "Semnul celor patru" şi încă regret că nu am citit până acum nici o carte acest detectiv minunat- Sherlock Holmes. Voi ce aţi mai citit?

Starea mea de spirit curentă este aşa ---------->>>>>
Melodia aceasta îmi dă curaj în momentul de faţă.

You May Also Like

2 comentarii

  1. Cred ca fiecare dintre noi avem perioade mai proaste.Eu cel putin stiu ca am .Cand mi se intampla sa trec prin asfel de perioade nu scriu nimic .Imi place enorm de mult sa iti citesc blogul chiar daca nu sunt prea vorbareata.(de regula nu vorbesc mult:D).Datorita tie lista mea cu trebuie sa citesc este acum kilometrica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi Ely, ma bucur ca ma susti si ca citesti cu placere blogul meu. Si datorita tie lista mea de lecturi e gigantica.

      Ștergere

Instagram

Follow Us