book friends challenge carte carti day 1 mr darcy romane

Day 1: Talk about your favorite boyfriend character- Book friens challenge


Mr. Darcy este personajul căruia îi voi dedica postul din seara asta. Am ales să scriu despre Darcy deoarece este un personaj misterios, o persoană care se ascunde sub zidul aparenţelor. Darcyeste asemenea unei cărţi sigilate, trebuie să te apropii de sufletul lui şi să treci dincolo de ambalaj pentru a descoperi omul interior, tipul adevăratului gentelman.
Îmi place cum acest personaj se ascunde în spatele unei măşti, afişând o atitudine mândră faţă de cei din jur pentru a nu deveni vulnerabil. Doar Lizzie Bennet este cea care va reuşi să spargă acel înveliş de gheaţă şi să descopere o persoana minunată, un suflet cald şi prietenos.
Darcy este un personaj foarte complex, fascinant. Personalitatea lui este puternică. Unul dintre defectele sale este teama de propriile lui sentimente şi acea înclinare de a judeca persoanele din jurul său doar după prima impresie. Darcy este alcătuit dintr-o sumă de calităţi şi defecte iar acest lucru îl face credibil şi îl transformă într-un personaj memorabil.


Această postare face parte din provocarea Book friends Challenge. Dacă vreţi să participaţi, mai multe detalii aici.

Please follow and like us:
error

2 thoughts on “Day 1: Talk about your favorite boyfriend character- Book friens challenge”

  1. Darcy e un personaj interesant, dar nu e unul din personajele mele favorite. Din carte personal îmi place Elisabeth mai mult. am făcut şi eu provocarea, dar am ales un personaj dintr-un roman contemporan, iar la ziua doi am ales un personaj din literatura universală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.