carte carti cassandra clare îngerul mecanic recenzie recenzii will and tessa

Recenzie- Îngerul mecanic- Cassandra Clare

După moartea mătuşii sale, Tessa pleacă din America spre vechiul continent al Europei, în Anglia la Londra, în căutarea fratelui său Nate.
Însă după ce debarcă în Londra, Tessa este răpită de Surorile întunecate. În timpul sederii acesteia în casa întunecată şi neprimitoare a Surorilor întunecate, află că are un dar special şi nu este o persoană normală aşa cum credea. Tessa are abilitatea de a se transforma , de a lua chipul alotor persoane fie ele vii sau moarte. Între timp este salvată de Vânătorii de umbre, Will şi Jem , care o vor duce în clădirea Institutului unde va primi protecţia acestora şi a altor Vânători de umbre.

Pe parcursul acestui volum din serie, Tessa va descoperi multe secrete întunecate, se va strădui să înţeleagă personalitatea dificilă a lui Will şi va descoperi un prieten preţios în persoana lui Jem.

Pot spune că romanul acesta nu mi-a stârnit interesul de la primele pagini, dar pe măsură ce citeam eram cât mai curioasă să descoper personalitatea lui Will şi dacă comportamentul lui faţă de Tessa se va schimba.
Cartea este interesantă, are adunată în ea o mulţime de creaturi paranormale:vampiri, creaturi mecanice , vânători de umbre şi vrăjitori. După ce l-am terminat aveam sentimente împărţite, însă cu siguranţă voi citi şi următoarele volume, deoarece epilogul mi-a stârnit într-un mod total neaşteptat curiozitatea.

 A meritat să citesc cartea, chiar dacă uneori pe parcursul ei mă plictiseam, în cele din urmă finalul a făcut diferenţa şi m-a acaparat. Încă nu sunt obişnuită cu genul acesta de romane. De obicei citesc cărţi ancorate cât de cât în lumea reală, însă acest roman a fost excepţia de la regulă, este fantasy combinat cu steampunk and so on.
Nu săriţi cu torţe la uşa mea, please. Dar îi voi da doar 3 trandafiri din 5, încă sentimentele mele cu privire la această carte sunt în ceaţă, trebuie să citesc seria toată pentru a-mi forma o părere concretă.

Please follow and like us:
error

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.