carte carti impecabil micutele mincinoase recenzie recenzii sarah shepard vol 2

Impecabil ( Micuţele mincinoase vol2)-Sarah Shepard- recenzie

Al doilea volum din Micutele mincinoase de Sarah Sephard este mult mai palpitant decat primul. Spencer, Aria, Emily si Hanna dupa inmormantarea lui Alinson, prietena lor cea mai buna, primesc niste mesaje amenintatoare anonime semnate A.
Aceasta persoana le stie toate secretele. In incercarea lor de a afla cine este persoana din spatele acestor mesaje anonime, cele 5 fete reinoada vechea lor prietenie si devin mai unite.
In acest volum, Spencer ii fura iubitul surorii sale, pe chipesul Wren ce are un accent britanic. Hanna incearca sa isi recupereze iubitul. Aria afla ca tipul care a sarutat-o in bar este profesorul ei iar acesta ii frange inima, plus ca problemele ce le are in familie o dau peste cap si intre timp se imprieteneste cu Sean, fostul prieten al Hannei.
Toby se intoarce in oras iar fetele sunt speriate ca secretul lor despre Jenna sa nu fie dezvaluit.
Toate fetele se pregatesc pentru balul cartiabil de la Foxy. Emily se imprietensete cu Toby si merge impreuna cu el la Foxy. Dupa bal, vietile fetelor sunt total date peste cap. Oare a murit Toby ?
Si cine este A? Raspunsul am sa il gasesc daca citesc seria in continuare.

Vreau sa spun ca seria este mult mai tare decat filmul. Daca nu ma credeti pe cuvant, incercati-o!!! Nu o sa va para rau.

Please follow and like us:
error

2 thoughts on “Impecabil ( Micuţele mincinoase vol2)-Sarah Shepard- recenzie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.