recenzii

Micuţele mincinoase – volumul 1 – Recenzie

July 12, 2012

Trei persoane pot păstra un secret
doar dacă două dintre ele au murit.
— BENJAMIN FRANKLIN

Recenzie: Atenţie spoilere!!!

 Aria, Spencer , Emily, Hanna şi Alison sunt cele mai bune prietene, din clasa a 7a . Alinson le cunoaşte toate secretele şi are o influenţă mare asupra lor. Într-o seară când toate fetele se aflau în hambarul lui Spencer, Alinson dispare fără urmă.

După trei ani, Alinson încă este de negăsit, iar cele 4 prietene nu mai ţin legătura, cu toate că frecventează acelaşi liceu din Rosewood.

Aria se întoarce din Islanda şi se îndrăgosteşte de profesorul ei de literatură Ezra. Spencer filtrează cu iubitul surorii sale. Hanna , fata grăsuţă din clasa a 7a este de nerecunoscut, a slăbit şi are mania de a fura din magazine, cu toate că este bogată. Emily o sărută pe vecina de alături pe nume Maya.

Toate fetele primesc mesaje anonime , semnate cu litera A. Cineva le ştie toate secretele. Spre finalul volumului fetele se reîntâlnesc la mormântarea lui Alison, care a fost ucisă şi îngropată în grădina casei unde locuia.  Oare moartea lui Alison  le va uni pe cele 4 prietene? Vom vedea asta în următorul volum. Şi cine este oare A?

Părerea mea despre carte: Cartea a fost drăguţă , multe secrete , însă nu m-a surprins deoarece am văzut serialul şi ştiam ce o să se întâmple şi în carte.

Rating: Slăbuţă  – Bună Foarte bună – Excelentă

Please follow and like us:

Only registered users can comment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *