recenzii

Clubul V – recenzie

July 5, 2012

Prezentare:

Toată lumea o face (sau nu?)
Mandy, Kai, Debbie şi Eva trebuie să obţină ceva înainte de absolvirea liceului: să câştige prestigioasa bursă Treemont, o adevărată foaie de drum pentru colegiul pe care şi-l va alege fiecare. Dar bursa are o cerinţă ciudată: „puritatea sufletului şi a trupului”.
Într-un efort de a-şi proclama „puritatea” în faţa întregii şcoli, Mandy înfiinţează Clubul Virginităţii.
Prietenele ei sunt de acord că un club social este o idee grozavă, dar să fie de acord şi cu păstrarea marii „V” până la absolvire pare să fie o cu totul altă problemă. Pentru că fiecare ascunde câte un secret. Ceva important!
Iar secretele lor le-ar putea costa mult mai mult decât o simplă bursă…

Recenzie: Mandy, Kai, Debbie şi Eva sunt cele mai bune prietene, sunt eleve la un liceu iar absolvirea se apropie cu paşi repezi. Toate se înscriu la bursa Treemont, fiecare din diferite motive. Mandy este fata “perfectă” , bogată , având note mari şi un viitor glorios în faţă şi cu un iubit super. Însă lucrurile se complică pentru ea când află că tatăl său este acuzat de fraudă fiscală. Ea începe să îşi mintă prietenele şi înfinţează Clubul V.
Kai face parte dintr-o familie care din cauza serviciului se mută în fiecare an în alte localităţi , fără un domiciliu stabil.Lucrurile scapă de sub control când Andres , un prieten cu care a avut un trecut amoros, este invitat de familia ei să se mute în casa lor.
Debbie este genul de fată care flirtează cu o duzină de băieţi, considerată uşuratică de cei din jurul său. Ea doreşte să urmeze o facultate de designeri de modă, însă tatăl vreau să o vadă studiind la o facultate de fizică – Penn State.

Eva este fata cuminte şi silitoare care nu a fost niciodată sărutată de un băiat. Visează cu ochii deschişi la Riley , un băiat super drăguţ, vrea să câştige bursa Treemont deoarece ştie că fără ea nu are şanse să meargă la o facultate.
Acţiunea se complică când cele patru prietene ascund secrete care vor genera certuri între ele.
Finalul este unul fericit. Este o carte uşoară , mă aşteptam la altceva din descrierea cărţii, mă aşteptam la o acţiune mai complicată . Însă ca întreg cartea a fost una relaxantă, ca un film pentru adolescenţi.

Rating : Slăbuţă  – Bună – Foarte bună – Excelentă

Please follow and like us:

Only registered users can comment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *