The selection - de Kiera Cass

by - vineri, mai 18, 2012

Salutare dragii mei cititori cred ca aceasta va fi ultima mea postare din aceasta perioada, deoarece sesiunea se apropie si nu mai gasesc timp pentru postari. Am sa va prezint o alta carte din strainatate care mi-ar placea sa o vad publicata si in Romania. Cartea se numeste The Selection ( Kiera Cass), din pacate nu am reusit sa ii iau un interviu acestei autoare deoarece m-a anuntat ca este foarte ocupata in momentul de fata , insa transmite salutarile ei tuturor fanilor din Romania si spera ca romanul ei The selection sa fie citit si de noi romanii.

Despre carte/ About the book: Pentru 35 de fete, Selectia este sansa vietii lor.Oportunitatea de a scapa de viata impusa pentru ele chiar de la nastere. Este aceea de a fi atrase intr-o lume a rochilor stralucitoare si a bijuteriilor nepretuite. Sa traiasca intr-un palat si sa concureze pentru a castiga inima falnicului Print Maxon.
Dar pentru America Singer, posibilitatea de a fi selectata este un cosmar. Selectia inseamna pentru ea, renuntarea la iubirea sa secreta cu Aspen, a carui castel se afla in apropierea ei.
Parasirea caminului ei , pentru a intra intr-o competitie apriga pentru o coroana pe care ea nu o doreste . Traind intr-un palat care este mereu amenintat de atacuri violente de rebeli.
. Dupa ce America il intalneste pe Printul Maxon. Treptat, incepe sa puna  la indoiala toate planurile pe care si le facuse si realizeaza ca viata la care a visat tot timpul nu se poate compara cu viitorul pe care nu si l-a imaginat pana acum.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------For thirty-five girls, the Selection is the chance of a lifetime. The opportunity to escape the life laid out for them since birth. To be swept up in a world of glittering gowns and priceless jewels. To live in the palace and compete for the heart of the gorgeous Prince Maxon

But for America Singer, being Selected is a nightmare. It means turning her back on her secret love with Aspen, who is a caste below her. Leaving her home to enter a fierce competition for a crown she doesn't want. Living in a palace that is constantly threatened by violent rebel attacks.

Then America meets Prince Maxon. Gradually, she starts to question all the plans she's made for herself- and realizes that the life she's always dreamed of may not compare to a future she never imagined.

You May Also Like

3 comentarii

Instagram

Follow Us