Cartea viitorului - Cecilia Ahern - recenzie

by - miercuri, aprilie 04, 2012

Blogul acesta este un blog despre carti , despre minunata lume ce se gaseste in filele lor. Am sa fac recenzii la cartiile pe care le-am citit si care m-au impresionat profund.


Iar acum recenzia cartii Cartea viitorului - de Cecelia Ahern.

Tamara Goodwin a avut mereu ce si-a dorit, o casa mare si luxoasa, haine de firma , un  jacuzzi propriu. Insa pe neasteptate tatal ei moare, lasand o rana adanca in inima ei, precum si mustrari de constiinta. Tamara si mama ei sunt nevoite sa se mute la tara intr-o casa aflata in apropiere de castelul Kilsaney, deoarece tatal tinerei Goodwin a lasat in urma mari datorii.
Cand intr-o zi gaseste o carte legata in piele si cu lacat aurit intr-o biblioteca ambulanta, viata rebelei Tamara incepe sa se schimbe, paginile acestei carti dezvaluindu-i mistere si lucruri nebanuite.  Tanara isi va face noi prieteni, va afla secrete care ii vor zgudui viata din temelii, pe parcursul acestei cartii ea va invata multe lucruri care ii vor schimba caracterul si modul in care privea viata. O carte frumoasa despre puterea prieteniei si a dragostei si nu in ultimul rand o carte care o citesti cu placere pana la ultima fila si simti ca ai pierdut un prieten bun.

You May Also Like

2 comentarii

  1. si eu citesc momentan o c arte de aceasta autoare :)
    pare faina :D

    RăspundețiȘtergere
  2. da scrie frumos...imi place...de obicei nu prea imi plac autorii contemporani ..dar Cecelia Ahern mi se pare superba

    RăspundețiȘtergere

Instagram

Follow Us